Vanaf nu zullen we via deze categorie elke maand met een lijstje van veranderingen komen op Codex om jullie beter te informeren. Zo weet je wat er gaande is en wat er allemaal voor leuk nieuws is!

Het team is versterkt door een groep van stagiairs en weer door Tim:

Boy, Chico en Duc Tai, het team van stagiairs werkt elke dag keihard aan bestaande en nieuwe features. Ze hebben bijna de gehele foto module gemaakt en zijn nu druk bezig met het maken van nieuws-posts voor het ledensysteem. Ze zijn al een dikke twee maanden bezig, en de resultaten zijn dan ook steengoed!

Tim is midden mei weer terug gekomen van zijn scriptie-schrijf-trip naar Australië, hierbij een foto-samenvatting:

Foto module

Een nieuwe module is toegevoegd aan Codex, namelijk de foto module – hierin kan je albums van foto’s delen met je leden in het ledensysteem.
Tip: Chat met ons als je interesse hebt in deze functionaliteit. 

Open verzoeken in Mollie

Er zijn extra functionaliteiten toegevoegd aan onze Mollie koppeling. Het is nu mogelijk om een open betaalverzoek te maken, dat wil zeggen, laat een of meerdere mensen eenzelfde verzoek betalen. Ook is het mogelijk om hierbij variabele bedragen te maken, zelf in te vullen door de betaler. Dit is een perfect hulpmiddel voor bijvoorbeeld Donaties, Contributie, Open activiteiten en het makkelijk en informeel verkopen van spullen op je verenigingskamer.

Volg een rondleiding door Codex

Wil je een opfrisser of een eerste lesje in de allerbelangrijkste knoppen in Codex?
Klik dan binnenkort in Codex op het home-dashboard op de knop “Volg de Interactieve rondleiding”.

Dit is een nieuwe feature: we zijn daarom erg benieuwd hoe je dit ervaart – laat het ons weten via de chat. ????

Als deze feature bevalt, gaan we rondleidingen maken voor alle geavanceerde en coole features die Codex bevat. ????

Onder de motorkap: werkzaamheden aan beveiliging

Een team van enthousiaste studenten van de Hogeschool Utrecht is een half jaar bezig met een volledige security audit: een check of Codex wel goed en betrouwbaar blijft als we blijven programmeren en groter worden. Er komen nu al veel tips en adviezen uit die we de komende maanden geleidelijk allemaal gaan implementeren. De grootste updates komen in weekenden en avonden om eventuele verstoringen van de beschikbaarheid te minimaliseren!

Onder de motorkap: de nieuwe app

Psst… Er komt een gloednieuwe op maat gemaakte app aan, die perfect werkt voor jouw leden en onderdelen bevat zoals push notificaties! De app wordt enorm gebruiksvriendelijk, simpel en mooi ontworpen, mede door het ontwikkelteam van stagiairs en een ander team van vijf Hogeschool Utrecht studenten die jaar vier maanden de tijd voor nemen. Vanaf de zomer is deze app test-klaar en we hopen hem dan ook te kunnen lanceren als nieuw product in Codex!