Ervaringen van klanten

Luister niet alleen naar ons, maar ook naar onze klanten:

“Wij zijn inmiddels al drie jaar klant van Codex. Wij hebben een ledensysteem en een app afgenomen. Het allerfijnst is dat alle leden zich makkelijk kunnen inschrijven voor activiteiten in het systeem en de app.”

Daan Verkaik, bestuurslid van Usocia, sociologievereniging in Utrecht. 

“Voor onze studievereniging maken wij dagelijks gebruik van Codex. Door de constante updates wordt Codex steeds beter en beter. Doordat onze leden zich nu makkelijker kunnen inschrijven voor activiteiten bespaart ons dit veel tijd!”

Bestuurslid van een studievereniging in Utrecht.

“Codex is een goed werkend en multifunctioneel systeem: we hebben een alles-in-een oplossing door het gebruiken van het ledensysteem. Daarnaast kunnen wij nu veel makkelijker incassoʼs versturen!”

Bestuurslid van een studievereniging uit Leiden.

“Wij vinden het fijn om met Codex te werken, vooral doordat alles op één plek zit. Door de overzichtelijkheid kunnen wij zien wie er zich heeft aangemeld voor een activiteit, de actiepunten inzien die zijn behandeld tijdens de vergaderingen en hebben we een overzicht van de activiteitenagenda.  Codex bespaart ons veel tijd doordat wij niet iedereen meer handmatig hoeven te mailen!”

Nino Gijssen, bestuurslid sportvereniging elders in Nederland.

Wil je het zelf ervaren?