Akkoord met voorwaarden

Ten eerste moet je als tweede-partij developer akkoord gaan met de voorwaarden die gesteld worden door Codex. Lees deze hier.

Door te werken aan integraties of applicaties die met Codex communiceren, ga je per direct akkoord met de bovenstaande voorwaarden. 

Support en communicatie

Er is een Slack waar je kan communiceren met je mede-developers en waar je in het algemeen over integraties met Codex kan praten. Hier wordt je op verzoek aan toegevoegd. Neem bij vragen contact op met Daan Rijpkema, contactpersoon developers op daan@codex.management

Hoe werkt het Codex ecosysteem?

Deze informatie volgt.

Je eigen integraties bouwen

Wil je een integratie met Codex maken? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Licenties en open-source

Codex is per definitie closed-source. Alle plug-ins en libraries die geleverd worden door Codex zijn verboden te reproduceren of uit te breiden zonder expliciete toestemming. Er zijn plannen om delen van het Codex ecosysteem te open sourcen om externe developers aan te moedigen om meer te produceren, maar hier is nu nog geen informatie over beschikbaar.

Als je zelf applicaties bouwt met het Codex platform, mag je hier zonder toestemming ook geen geld aan verdienen bij derden en het moet alleen voor de doelstelling zijn van een klant van Codex. Lees hier meer over in de voorwaarden.

Als je applicaties bouwt die met Codex communiceren en die wil je open sourcen, dan zijn daar zeker mogelijkheden voor. Neem hiervoor contact op met ons.