In de formulierenmodule kun je binnenkort gemakkelijk enquêtes en formulieren verspreiden naar je leden. Dit kan op twee manieren; via het ledensysteem of via een externe link.

Een formulier aanmaken

Wanneer je klikt op ‘Toevoegen’ kun je een naam en een beschrijving aan je formulier toevoegen. Ook kun je kiezen of je het formulier als een publieke link publiceert, waarbij iedereen het kan invullen, of dat het formulier alleen in het ledensysteem wordt gepubliceerd waardoor alleen je leden kunnen invullen. Ook kun je aangeven of dit formulier meerdere keren invulbaar is en of het formulier anoniem is (met als keuzemogelijkheden ja, nee, en het lid mag kiezen). Ook kun je begin- en einddatums toevoegen in je formulier. De einddatum van het formulier zien je leden ook in het ledensysteem.
 

Op de volgende pagina kun je vragen maken in verschillende categorieën. Voorbeelden zijn een schaal, een open veld en een keuzemenu.

Onderaan deze pagina staat een aantal extra opties die je kunt aanvinken.

De mailtemplate voor een bevestigingsmail naar het lid kun je veranderen in het hoofdmenu van de formulierenmodule. Gebruik hierbij de volgende tag: forms_receive_confirmation .

Onderaan het formulier staat je uiteindelijke link die je kunt delen, tenzij je hebt aangevinkt dat je het formulier alleen wil delen in het ledensysteem.