Het aanmaken van etiketten en labels voor bijvoorbeeld leden gaat heel gemakkelijk. Wanneer je naar een module gaat waarbij de optie van het hebben van etiketten nuttig kan zijn, staat deze optie links in het menu onder ‘Etiketten‘. (Staat deze optie niet bij een module waar jij hem wel nuttig acht? Neem dan even contact met ons op via de chat!)
Je kunt de leden/items selecteren waarvoor je een label wilt maken. Zodra je op ‘Etiketten‘ klikt, kom je op een pagina waar je de gegevens voor het label kunt instellen.

Als je op ‘Template‘ klikt, kom je op een pagina waar je kunt aangeven welke gegevens je op het label wilt hebben. De gegevens kun je toevoegen door de interne naam uit het gegevensbeheer tussen blokhaken te zetten. Nadat je alle gegevens hebt ingevoegd voor het label, klik je op ‘Opslaan‘. Jouw ontwerp voor het label is nu dus opgeslagen en klaar voor gebruik.
Door terug te gaan naar de voorgaande pagina, kun je de labels daadwerkelijk maken. Klik op ‘Go for it‘ en de labels worden in pdf gedownload.