Tips voor beide besturen:

  • Verander de wachtwoorden: Het is belangrijk dat het nieuwe bestuur bij de wissel de enige is die in Codex kan. Het wachtwoord kun je veranderen bij Systeem – Gebruikers. In de inwerkperiode kan het oude bestuur het wachtwoord ook wijzigen naar een derde (ander) wachtwoord dat zowel het oude als het nieuwe bestuur kent. Het wachtwoord kunnen jullie veranderen bij Systeem – Gebruikers. Probeer zoveel mogelijk het account over te dragen, zo blijft zoveel mogelijk kennis en taken bewaard. Mochten jullie de gebruikersnaam willen wijzigen, kan dit via de mail of via de chat.

Tips voor het oude bestuur:

  • Codextraining: Wil je het inwerken met Codex uitbesteden, en wil je dat wij een training geven? Dit kan! Het gehele kandidaatsbestuur krijgt dan voor 50 euro exclusief btw een gepersonaliseerde training van anderhalf uur over Codex. 

Tips voor het nieuwe bestuur:

  • Zorg ervoor dat de oude bestuursleden niet meer bij Codex kunnen. Dit betekent dat jullie na de bestuurswissel een (eventueel) gedeeld wachtwoord met het oude bestuur wissen en een nieuw wachtwoord maken die alleen jullie weten. Dit geldt ook voor Google Drive, de mail, en andere programma’s met gevoelige informatie. 
  • Hebben jullie een druk inschrijfmoment op Codex (bijvoorbeeld bij een introductieweek) en willen jullie dat iemand stand-bye staat? Vraag het via de chat of mail, dan proberen wij daar rekening mee te houden.
  • Heb je een nieuwe feature die je graag bij Codex wil zien? Dit kan, tegen een tarief. Kijk voor meer informatie op de pricing-pagina of stuur ons een mail.
  • (PRO of Ultimate): Pas het thema van het ledensysteem aan aan jouw wensen, bij Systeem – Ledensysteem – Thema.

Heb je een andere vraag? Kijk eerst op codex.support of je vraag daar beantwoord kan worden. Check ook het artikel over een veilig administratiesysteem voor meer informatie over de beveiliging van je gegevens! Je kunt ook een afspraak met een van ons maken. Check voor de prijzen de pricing-pagina.