Mocht er iets zijn dat je graag in Codex geïmplementeerd wil zien, laat het ons vooral weten via de chat of mail. Wij zullen kijken of we deze feature kunnen implementeren in Codex.

Kosten

Dit maatwerk kost 60 euro per uur, exclusief btw. Wij stellen van tevoren een geschatte prijsopgave op en deze bevestigen we alvorens er daadwerkelijk gewerkt wordt. Eventuele eerste overlegmomenten die leiden tot het afnemen van een maatwerk feature zijn kosteloos, naar redelijkheid.

Verspreiding van de nieuwe feature

De nieuwe feature wordt uitgerold voor jouw Codex instantie. Het intellectueel eigendom van eventuele features, code en documenten blijven van Codex. Het Codex-team behoudt het recht om de nieuwe feature in bepaalde pakketten wel of niet te implementeren voor andere klanten van Codex, mits deze uiteindelijk voor meerdere organisaties van waarde zijn. De vereniging die voor het maatwerk heeft betaald, heeft het recht om de feature te gebruiken zolang ze hetzelfde Codex pakket afnemen. 

TIP: Het is mogelijk om in samenwerking met andere organisaties die Codex gebruiken, een feature aan te vragen en dan de kosten te delen.

Vragen of heb je al een plan?
We zijn altijd bereikbaar via de chat of info@codex.management