Veelgestelde vragen

Wat kost Codex?

Codex is gratis te gebruiken. Je betaalt voor extra functies, zoals een ledenportaal, een API-koppeling, financiële integraties of een strategisch dashboard. Ook kun je een training krijgen of hulp ontvangen bij het overstappen van je oude systemen. Bekijk de tarieven.

Hoe werkt Codex?

Codex is een website waar je een eigen database opbouwt van interne gegevens. Er zijn vele modules en integraties. Alle bestuursleden kunnen inloggen en alle gegevens doorzoeken en bewerken.

Hoe leer ik met het systeem werken?

Het systeem zal zich grotendeels vanzelf wijzen, maar voor verdere ondersteuning kun je gebruikmaken van de handleiding. Daar staan vele artikelen over hoe het systeem werkt. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd met je vragen bij ons terecht via de chat.

Hoe kan ik overstappen vanuit een ander systeem?

Je kunt je data vanuit Excel-sheets zelf importeren in Codex. Wij kunnen het ook voor je regelen tegen betaling. Ook kan je een betaalde training aanvragen om Codex in één keer jezelf meester te maken.

Welke ondersteuning is er?

We beveiligen je data, maken back-ups en verbeteren het systeem continu. Wil je meer ondersteuning? Dan kun je in overleg kiezen voor Service-Level Dekking waarbij je persoonlijke ondersteuning krijgt.

Hoe zit het met privacy?

We hanteren een helder Privacybeleid.

Hoe zit het met beveiliging?

We nemen de beveiliging van Codex erg serieus. Al het dataverkeer wordt versleuteld en de software wordt continu getest op kwetsbaarheden. Wekelijkse updates zorgen ervoor dat we zo goed mogelijk beveiligd zijn.
Lees meer in de Handleiding.

Door wie wordt Codex gemaakt?

Codex wordt gemaakt door een startup in Utrecht, genaamd Styx Software. Het team bestaat uit Daan en Tim. Daan is zelf secretaris geweest bij zijn studievereniging en heeft daarbij voldoende kennis om te weten wat nodig is om een goed ledensysteem in elkaar te programmeren.

Tim studeert sociale wetenschappen en kan vanuit zijn kennis mensen helpen om zo goed mogelijk mensen te helpen met hun Codex-vragen.

Kan ik zelf website koppelen aan Codex, met bijvoorbeeld een API?

Ja, Codex heeft een API. Als aanvullend pakket ontvang je een API, documentatie en ondersteuning voor developers. Bekijk de tarieven hier.

Ik heb een andere vraag

Neem gerust contact op! Je kunt ons bereiken via de chat rechts onderin of via support@codex.management.